Förmåner för dig som konsult

Vi vill göra vårt yttersta för att du som konsult ska trivas med oss, så här har vi samlat några förmåner som vi erbjuder. Vi jobbar ständigt på att hitta nya erbjudanden! Vill du veta mer om hur tar del av dessa? Kontakta då din konsultchef så berättar dom mer!

SATS

Som konsult hos oss får du 14% rabatt på ditt medlemsskap på gymkedjan SATS. Även om du redan är medlem på SATS och inte ännu har aktiverat din förmånsrabatt så kan du göra det idag och ta del av erbjudandet. Som ny medlem får du även ett gratis tillfälle med en PT för att få en bra start och komma igång på rätt sätt!

Nordic Wellness

Vi prioriterar hälsa och välmående högt, och hos Nordic Wellness får du 20% rabatt på årskort. På Grand fitness erhålls 15% rabatt. Du får även provträna en vecka gratis! På Nordic Wellness finns det både styrketräning, gruppträning och personlig träning. Gäller för ordinarie priser över hela landet undantaget Hönö och Kinna.

Wint

Wint är en bokföringstjänst som hjälper dig som egen företagare med allt det administrativa. De hjälper även dig som vill bli egen företagare att komma igång. Som konsult på Vårdbemanning Sverige får du första månaden gratis (värde 1990 kr) samt uppstartskostnaden på köpet (värde 3000 kr). Bindningstid är 12 mån.

First Hotels

När du bokar en privat vistelse får du upp till 15% rabatt hos First Hotels. Hotellkedjan med över 50 hotell finns i Sverige, Norge och Danmark. Perfekt om du har tänkt ta en tur till något av våra vackra grannländer!

Elite Hotels

Varför inte passa på att skämma bort dig själv med en staycation på något av Elite Hotels hotell? Hos dom erhåller du upp till 20% rabatt på en privat vistelse. Hotellkedjan har ett 40-tal hotell runtom i Sverige med bl.a. Ad Astra i Södertälje och The Wood Hotel i Skellefteå.

BWH hotels

När du bokar en privat vistelse hos Best Western Hotels får du 15% rabatt inklusive frukost (exklusive frukost på Sure Stay Studios). Erbjudandet gäller i Norden, Polen och Baltikum. Best Western är en välkänt märke inom hotellvärlden, med 191 hotell runtom i Skandinavien. Passa på att unna dig själv en avkopplande vistelse!

Studybuddy

Studybuddy är störst i Sverige på läxhjälp. De har sedan 2004 hjälpt tusentals elever till högre betyg och ökad studiemotivation. De erbjuder läxhjälp till elever i åldrar, i alla skolämnen. Få en gratis lektion när du bokar halv- eller helårsplan för läxhjälp!

Hey Kiddo

Hey Kiddo erbjuder regelbunden barnpassning för barn i alla åldrar från 6 månader och uppåt. Deras barnvakter är utbildade i barnsäkerhet och har genomgått HLR-kurs så att du som förälder kan känna dig trygg. Som konsult hos oss får du 3 timmar gratis barnpassning. Ta chansen och testa!

Hello Clean

Hello Clean erbjuder hemstädning till kunder i Stockholm, Västerås och Bålsta. All deras städpersonal är utbildad och har självklart schyssta arbetsvillkor. Som konsult hos oss får du 50% rabatt första månaden. Hello Clean erbjuder även alla nya kunder ett digitalt lås från GLUE (värde 2000 kr) så att du inte behöver krångla med nycklar.